Antti Tulonen

Jussi Halla-aho on vaarallinen

Kielitieteilijä, filosofian tohtori Jussi Halla-aho tuli valituksi Helsingin kaupunginvaltuutetuksi Perussuomalaisten listalta vuoden 2008 kunnallisvaaleissa. Nyt Halla-aho kurkottaa eduskuntaan, ja läpimeno näyttää varmalta. Vastustajat ovat luonnollisesti aivan paniikissa.

Jussi Halla-aho on vaarallinen, nimittäin vastustajilleen, joiden on ollut vaikeaa argumentoida Halla-ahon väitteet kumoon. Keskustelu onkin mennyt usein nimittelyksi.

Halla-ahoa on haukuttu milloin rasistiksi, milloin natsiksi, ja vain sen takia, että hän on kyseenalaistanut nykyisenlaisen maahanmuuton ihanuuden. Olen kerännyt tähän blogikirjoitukseen Halla-ahon lausuntoja, jotka osoittavat Halla-ahon rasistisuuden pötypuheeksi:

 

http://www.halla-aho.com/scripta/marteliuksen_murheet.html

Katjamarteliukset uskovat, että suvaitsevaisuus lisääntyy, jos maahanmuuttajien ihanuutta hehkutetaan Helsingin Sanomissa joka päivä. Oikeasti hehkutus aiheuttaa tavallisissa ihmisissä pelkkää tympääntymistä, joka lisäksi - ja valitettavasti - usein kohdistuu maahanmuuttajiin, vaikka nämä ovat tietenkin hehkutukseen täysin syyttömiä.


http://www.halla-aho.com/scripta/suvaitsevaisten_puheita.html

Palautteenlähettäjien diversiteetti on minulle tärkeä asia, koska se osoittaa, että asiani on ainakin mahdollista ymmärtää oikein. Pidän kaikista kunnollisista ihmisistä, ja ihminen voi olla kunnollinen hyvin monista eri lähtökohdista. Varsinkaan mikään syntymässä saatu ominaisuus ei ole este kunnollisuudelle. Monikulttuurisuus ja huono maahanmuuttopolitiikka taas ovat huonoja asioita kaikkien kunnollisten ihmisten, ei vain valkoisten heteromiesten, kannalta.


http://www.halla-aho.com/scripta/suvaitsevaisten_puheita.html

En vastusta maahanmuuttoa enkä maahanmuuttajia, vaan sellaista maahanmuuttoa, josta on taloudellista, yhteiskunnallista tai muuta haittaa Suomelle ja suomalaisille. Koska omassa valtiofilosofiassani Suomen valtio on osakkaidensa edunvalvontakoneisto, sillä ei mielestäni ole oikeutta harrastaa osakkaidensa etujen vastaista politiikkaa millään sektorilla.


http://www.halla-aho.com/scripta/aanesta_suvaitsevaisesti.html

Minä äänestäisin mielelläni somalinaista, jos se somalinainen olisi jotain sellaista kuin Ayaan Hirsi Ali.


http://www.halla-aho.com/scripta/pikkuhuomioita_kuukausiliitteen_jutusta...

Pidän varsin yllättävänä, että melkein kahdeksan prosenttia suomalaisista
käännyttäisi kaikki iholtaan eriväriset maahanmuuttajat. Itselleni ei ole
koskaan tullut mieleen, että näin pitäisi tehdä. Itse asiassa mieleeni ei
ole koskaan tullut, että yhtäkään maahanmuuttajaa pitäisi käännyttää
ihonvärin vuoksi.


http://www.halla-aho.com/scripta/ala_suvaitse_suvaitsematonta.html

Jos siis väitän esimerkiksi, että somalien maahanmuutto ja maassaolo ovat
Suomelle katastrofi, onko tämä vihan lietsomista somaleja kohtaan? Tavallaan
varmaan on, mutta pääasiassa ei. En minä arvostele sitä, minkä värisiä he
ovat, mihin jumalaan he uskovat tai millaista ruokaa he syövät, vaan sitä,
mitä heidän läsnäolonsa merkitsee Suomelle. Jos heidän tekemisensä ja
olemisensa johtuvat siitä, että he ovat somaleja, minä en voi sille mitään.


http://www.voo.fi/policy/Policy012008.pdf

Ihmisiä ei tulisi arvottaa tai kohdella eri tavalla heidän rodullisten ominaisuuksiensa perusteella. Myöskään minkäänlaista "positiivista" syrjintää tai kulttuurisia ja etnisiä erivapauksia ei tulisi sallia, sillä ne rapauttavat yhteiskunnan egalitaarista pohjaa ja ovat tosiasiallista rasismia.


http://www.halla-aho.com/scripta/urjalasta_paivaa.html

Tässä ei ole kyse mistään rasismista, somalifobiasta tai toiseudenpelosta.
Kyse on suomalaisesta yhteiskuntarauhasta ja julkisen talouden kantokyvystä.
Tulijat eivät vastaanottamalla lopu, mutta raha ja maksajien sietokyky loppuvat.
Mitäs sitten tehdään?


http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttopolitiikan_hahmottelua_osa2...

Humanitaarinen maahanmuutto on kustannustehokkuudeltaan huonoin mahdollinen tapa vähentää maailman kärsimystä. Suurin osa maailman pakolaisista jää joka tapauksessa konfliktialueiden läheisyyteen pakolaisleireille, kurjiin oloihin. Summalla, joka kulutetaan yhden elintasosiirtolaisen ylläpitämiseen arktisella alueella, voidaan auttaa moninkertaista joukkoa paikan päällä. Suomen on yhteistyössä muiden teollisuusmaiden kanssa pyrittävä edistämään kollektiivisesti rahoitettujen ja kansainvälisesti valvottujen pakolaiskeskusten luomista konfliktialueille.


http://www.halla-aho.com/scripta/kultamunien_kuoriutumista_odotellessa.html

Kiintiöetnot eivät, suvaitsevaiston sitkeästä uskomuksesta huolimatta, suinkaan kerro valtaväestölle, että maahanmuuttajat ovat osaavia. Päinvastoin, kiintiöetnot kertovat valtaväestölle, että etnosta ei oikeasti ole mihinkään. Lisäksi kiintiöt, ts. ”positiivinen syrjintä”, so. suomalaisten syrjintä, ymmärrettävästi loukkaavat tavallisen ihmisen oikeustajua.


http://www.halla-aho.com/scripta/kultamunien_kuoriutumista_odotellessa.html

Ei se ole epätasa-arvoista, että somalien työttömyysaste on 60 tai 70. Epätasa-arvoista on vasta se, että järjestelmässä on jotakin, joka syrjäyttää nimenomaan somaleja. Jos tätä jotakin ei voida osoittaa, on lähdettävä siitä, että niin somalien työttömyys kuin heidän muutkin ongelmansa johtuvat heistä itsestään. Positiivisia erityistoimia ja paapomista perustellaan sillä, että ne kompensoivat rakenteellista epätasa-arvoa ja syrjintää, mutta jos jälkimmäisten olemassaoloa ei voida osoittaa, erityistoimet ovat perusteettomia ja edustavat puhdasta ja alastonta etnistä suosimista ja kääntäen muiden ryhmien etnistä syrjintää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Henry Bjorklid

Ja jos hän avaa yhtä usein suunsa eduskunnassa kuin kaupunginvaltuuttettuna, saamme odottaa ensimmäistä puhetta tai kommenttia noin 2 vuotta.

Käyttäjän anttitee kuva
Antti Tulonen

"Ja jos hän avaa yhtä usein suunsa eduskunnassa kuin kaupunginvaltuuttettuna, saamme odottaa ensimmäistä puhetta tai kommenttia noin 2 vuotta."

Sitähän sinä toivoisit. ;)

Henry Bjorklid

En todellakaan toivo. Henkilöstä en sen kummempaa, mutta toivon sanavalmiita edustajia.
Jotka puolustaa meitä joka käänteessä. Ei tuppisuut kuulu parlamenttiin. Voihan hän blogata, tai oikeammin hänellä olisi enemmän aikaa kirjoitella, jos ei olisi parlamentissa.
On teillä muitakin.

Jos haluaisin hänet hiljentää, toivoisin hänen menevän parlamenttiin.

Henry

Käyttäjän Punakuono kuva
Petteri Olander

J H-A ei ole vaarallinen,miksi edes olisi.
Tullee edustamaan 0.5% kansanedustajista,eikä sanaista arkkuaan avaa kuin Hommafoorumilla,Hui helvetti kuin peloittaa...

Mika. H

Jussi on kuin ydinvoima. Kaikilla on hänestä tunnepohjainen mielipide ilman tietopohjaa.

Lukekaa noita Jussin kirjoituksia SUORAAN, ilman toimittajien vääristelyä. Saatatte yllättyä.

Jussi on vaarallinen tyyppi, mutta vain ns. vanhalle medialle.

Mikko Mäkinen

Halla-aho on todella vaarallinen sekä turvapaikkaturismille että kehitysmaiden rikkaiden taskuun valuvalle avulle. Vähintään yksi tällainen vaarallinen kansanedustaja tarvitaankin.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Höpsis. Sehän on sivari niinkuin minäkin. Me olemme vaarallisia vain kopiokoneille.

Toimituksen poiminnat